013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Konsultstöd gällande uppföljning av...

Konsultstöd gällande uppföljning av städtjänster

apr 15, 2020

Är ni inte nöjda med er upphandlade städning? Står ni inför ett leverantörsbyte och behöver hjälp med en statusbesiktning? Tycker ni det är känsligt och svårt att kontrollera er egen personal vid städning i egen regi? Är ert nöjdkundindex kopplat till städning dåligt? Saknar ni resurser eller kompetens att utföra uppföljning av städtjänster?

Oavsett varför ni har ett behov, har vi på Borago den kompetens ni söker. Borago har under 25 års tid sysslat med uppföljning av alla olika typer av städning. Oavsett om det handlar om skol-, vård-, omsorgs-, bostads-, kommersiella fastigheter eller transportmedel. Vi hanterar olika metoder för kvalitetskontroll och anpassar vår modell för kvalitetskontroll efter vad som är avtalat.

Våra konsulter kan städbranschen och har lång erfarenhet av uppföljning av städning både som tidigare avtalsansvariga beställare inom offentlig sektor, men även som utförare åt några av landets största städleverantörer. Städtjänster är individberoende och kvaliteten kan variera stort. Det är även en bransch med stor prispress och oseriösa aktörer som systematiskt levererar en undermålig kvalitet. För att säkerställa att ni får det ni avtalat krävs kontinuerlig uppföljning utförd av kompetent personal.

Där kan vi på Borago hjälpa er, vi gör Sverige renare! Tveka inte att kontakta oss om ni behöver konsultstöd gällande uppföljning av städtjänster!

Fler nyheter

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...