1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Behöver du ins...

Behöver du inspiration och nya praktiska kunskaper?

jan 22, 2024

Vi har öppna utbildningstillfällen inom städområdet där deltagare från olika verksamheter kan delta. Här får du förutom ny kunskap även ta del av andras erfarenheter samt möjlighet till att knyta nya kontakter inom branschen.

Nedan ser du vilka kurstillfällen som ligger öppna hos oss just nu. Har du inventerat kompetensbehovet för våren? Vilken utbildning är du intresserad av? Hur många behöver gå utbildningen? Boka dina platser redan idag!

Har du behov av annan utbildning till dig eller din personal, tveka inte att kontakta oss för ett unikt utbildningsupplägg!

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...