013-24 55 00

Intresseanmälan till öppna utbildningar

Ofta erbjuder vi öppna utbildningar hos oss i Linköping eller på andra platser i landet. Skicka din intresseanmälan, så gör vi allt vi kan för att samla ihop en grupp så att du snart kan gå utbildningen.

Vad är en öppen utbildning?

Vi har utbildningstillfällen som är öppna för deltagare från olika verksamheter samt privatpersoner. Ibland är det svårt att få ihop en större grupp på företaget som har liknande kompetensbehov. Då är våra öppna utbildningar det perfekta alternativet. På en öppen utbildning får du, förutom ny kunskap, även ta del av andras erfarenheter och möjlighet till att knyta nya kontakter.

Jag är intresserad

En intresseanmälan till någon av våra öppna utbildningar är inte bindande. Du kan när som helst meddela att du inte längre är intresserad. Att lämna intresse innebär att du meddelar oss (genom att fylla i formuläret) att du är intresserad av den här utbildningen och kanske vill gå den när vi kan erbjuda ett öppet utbildningstillfälle, någonstans i landet.

Vi skickar information till dig när utbildningen blir tillgänglig för bokning. Och då bestämmer du dig om du vill boka en plats.

Vad händer när jag visat intresse?

När din intresseanmälan nått oss så tar vi hand om den inom ett par dagar. Vi kontaktar dig och berättar vilka möjligheter vi ser skulle kunna passa dig. Förhoppningsvis kan vi erbjuda en utbildning i din närhet ganska snart. Annars kan vi behöva dra i några trådar för att samla ihop en grupp där du kan boka en plats.

Frågor? Kontakta oss!

Christian Dolk

Vice VD / Säljare / Utbildare

Petra Andersson

Säljare

Intresseanmälan till öppen utbildning

Jag är intresserad av följande utbildningar och vill anmäla mitt intresse:

13 + 3 =