1. Start
  2. |
  3. Nyheter (Arkiv)
  4. |
  5. Kompetens för ...

Kompetens för städbranschens tjänstemän

dec 30, 2019

I en tid där kvaliteten är avgörande men resurserna begränsade är effektiviteten viktigare än någonsin.
Utan kunskap om hur man kvalitetssäkrar städtjänster kan man omöjligen mäta effekten vid justeringar eller förändringar. För att förstå sammanhanget krävs därför större kunskap för övergripande kvalitetssäkring av städtjänster och noggranna uträkningar.
Genom att använda sig av Boragos beprövade metodik för kvalitetssäkring och för branschen utvecklade nyckeltal kan man räkna ut om verksamheten är effektiv och på så sätt implantera nödvändiga förändringar för att effektivisera organisationen. Genom att förstå nyckeltalen och hur man på bästa sätt kan kvalitetssäkra städtjänsterna får man de nödvändiga verktygen för att arbeta proaktivt med utveckling och leverans av städtjänster. Karl Henriksson som utarbetat Sisabs Städhandbok och Lokalvård på sjukhus har i över 15 år utbildat inom dessa områden och han säger att han ser ett stort behov av att skapa en större kunskap för kvalitetssäkrande städtjänster. Karl delar med sig av sin gedigna kunskap på sina föreläsningar och i sina kurser i Effektivitet genom nyckeltal och Kvalitetssäkring av städtjänster.

Effektivitet genom nyckeltal|Kvalitessäkring av städtjänster

 

Fler nyheter