013-24 55 00

Vi utvecklar städbranschen

Städbranschen har många utmaningar. Vi har 30 års erfarenhet av att lösa dem.

Vi brinner för att skapa rena miljöer genom en attraktiv och sund städbransch där hög kompetens, hållbara arbetsvillkor och sunda avtal är en självklarhet. För att lyckas med det krävs bred kunskap i allt från det rena städhantverket till lagar, upphandlingsregler och utredningar – och det är vi experter på.

Med passion för städkunskap och människorna som har ett samhällsviktigt jobb tar vi ett helhetsgrepp om lokalvård och erbjuder välrenommerade städutbildningar för hela Norden. Sedan starten för 30 år sedan har vi byggt upp en gedigen kunskap och hjälper idag även Sveriges kommuner, regioner och bolag med städutredningar, städupphandling och uppföljning för att säkerställa kvalitet och säkerhet hela vägen.

Tillsammans med våra kunder lyfter vi kunskapen och tar ansvar för att utveckla städbranschen. Välkommen du med!

Vision

Rena miljöer genom en kunnig, attraktiv och sund städbransch.

Mission

Vi tar ansvar för att göra städbranschen bättre och höja kvalitén i alla led genom att utbilda, utvärdera, stötta, dela kunskap och möjliggöra att det tecknas sunda och korrekta avtal.

Trygghet

Som ledande oberoende aktör i branschen skapar vi trygghet genom lång och gedigen erfarenhet.

Engagemang

Vi är nyfikna och hungriga på ny kunskap. Vi skapar förutsättningar för kunden och brukaren att utvecklas och känna trivsel. Vi ska överträffa kundens förväntningar = framgångsrik försäljning.

Utveckling

Vi skapar mätbara och långsiktiga effekter genom kunskap och engagemang. Vi leder och utvecklar städbranschen och skapar stolthet för yrkesrollen.

Är du intresserad av att jobba på Borago?

Välkommen med din spontanansökan. Vi är alltid intresserade av att knyta till oss duktiga utbildare, konsulter, säljare och samarbetspartners. Vi har vårt huvudkontor i Linköping, men tveka inte att skicka in din spontanansökan även om du bor i en annan del av landet.

Press

Ladda hem vårt logotyppaket med alla olika variationer och format.

Cimple skapar modern e-learning som är tillgänglig för alla. De har professionella resurser som kan e-learn pedagogik.
Svenska Specialcertifieringar AB arbetar med personcertifiering inom lokalvård enligt kravspecifikationen PRYL.

Kompetansehuset Neo är vår säljande partner i Norge. Erbjuder även traditionell klassrumsutbildning inom lokalvård.