Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss på Borago? Här kan du se vilka roller vi letar efter just nu. Vi söker ofta även nya underkonsulter till både vår konsult- och vår utbildningsverksamhet. Kontakta oss för vidare diskussion om det är intressant för dig.

Vad kul att du har hittat till oss!

Om du inte hittar något jobb nedan som passar dig just nu så kan du skicka in en spontanansökan som vi kan matcha mot våra behov och möjligheter. En spontanansökan skickar du till vår mejladress info@borago.se.

 

Vi söker just nu:

 • Säljare till Borago/Städakademin
 • Utbildare/lärare till vår utbildningsverksamhet

 


 

Säljare till Borago och Städakademin
Just nu söker vi dig som vill vara en del av vårt säljteam

Har du erfarenhet som säljare och vill arbeta i ett företag under tillväxt? Då har vi en omväxlande roll för dig på Borago och Städakademin i Linköping. Här får du arbeta med hela vår säljprocess och vara delaktig i vår affärsutveckling. En stimulerande och utvecklande roll.

Om företaget
Borago är Sveriges ledande kunskapsleverantör inom städbranschen. Vi erbjuder kunskapstjänster för lokalvårdare, arbetsledare och beställare. Våra affärsområden är Utbildning, Konsult samt Städakademin som arbetar med digitala städutbildningar.

Borago har sedan 1994 arbetat med övergripande kvalitetssäkring av städtjänster. Kunderna är regioner, kommuner, fastighetsbolag och leverantörer av lokalvårdstjänster (egen regi och städbolag). Vi brinner för att skapa förutsättningar för professionell lokalvård.

Dina arbetsuppgifter
Borago är ett företag med ett tydligt tillväxtmål. Därför behöver vi stärka vår säljande organisation. Vår primära marknad är Sverige och därefter Norden. Därför kommer du att jobba med kundbesök i hela Sverige, vilket innebär en del övernattningar. Dina arbetsuppgifter med utgångspunkt från vår affärsplan:

 • Säljplanering
 • Planering och genomförande av kundaktiviteter
 • Mötesbokning
 • Kundmöten (digitala och fysiska)
 • Offertskrivning
 • Affärsutveckling och utveckling av vårt sälj- och marknadsarbete.
 • Eftermarknad, kundvård, merförsäljning och uppföljning av de affärer du genomfört


Vem söker vi?

Vi söker dig som har viljan och förmågan att möta människor och som trivs med att arbeta i team. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Vi ser gärna att du har:

 • Erfarenhet av säljarbete.
 • Erfarenhet från städbranschen.
 • Gymnasieutbildning och goda färdigheter i Office365, företrädesvis i Excel, Word och PowerPoint.
 • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och grundläggande kunskaper i engelska.


Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning och lämplighet har en avgörande betydelse. Som person är du målinriktad, affärsmässig och strukturerad. Du trivs när du är i omväxlande roller där du både får arbeta med uppsökande sälj och arbeta för att bygga långa relationer.

Du blir anställd i Linköping eller på din hemort. Del av din arbetstid kommer du att tillbringa på Boragos huvudkontor i Linköping.

Vad erbjuder vi?
Förutom en tillsvidareanställning på heltid erbjuder vi marknadsmässiga löner och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter att trivas och utvecklas hos oss. Hos oss är du delaktig och har stor möjlighet att påverka och göra skillnad.

När kan du börja?
Enligt överenskommelse, gärna under första halvåret 2023.

Ansökan och information
Skicka in din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till info@borago.se. Märk din ansökan med ”Borago Säljare”. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Christian Dolk på telefon 0709-17 45 43 eller e-post christian.dolk@borago.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

 


 

 

Utbildare/lärare
Just nu söker vi flera utbildare till vår utbildningsverksamhet

Har du ett stort intresse för utbildning och vuxnas lärande? Trivs du i en utbildarroll där du motiverar och engagerar elever till att växa i sin yrkesroll? Nu söker vi förstärkning till vårt härliga utbildarteam! Hos oss får du ett varierande arbete där du får vara med och påverka utvecklingen i ett ständigt växande företag.

Om företaget
Borago är Sveriges ledande kunskapsleverantör av utbildning, utredning, upphandling och uppföljning inom städ- och lokalvårdsområdet. Vi skapar total tjänstekvalitet genom utbildning och konsultstöd för individen, organisationen och beställaren. Vårt arbete gör att kund och brukare känner trygghet och stolthet för den inre miljön. Våra kunder är regioner/landsting, kommuner, fastighetsbolag och privata leverantörer av städtjänster.

Borago grundades 1994 och drivs med värdeorden; engagemang, trygghet och utveckling. 2018 skapades Boragos Städakademi som tillhandahåller digitala kurser genom sin egen utbildningsplattform.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?
Borago växer och utökar nu sitt team med en eller flera utbildare inom lokalvård. Du ansvarar för att utveckla, planera och genomföra kvalitativa utbildningsinsatser utifrån Boragos kursutbud.

I utbildningsuppdragen ingår att du tar helhetsansvaret från start till mål genom planering, utförande, uppföljning och merförsäljning. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av företagets mål och visioner. I din roll ingår även relationsbyggande med kunder, samarbetspartners och leverantörer inom branschen. Du ingår i vårt utbildarteam och rapporterar till utbildningsansvarig.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har viljan och förmågan att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i team. Vi ser gärna att du har intresse för vuxnas lärande och vi värdesätter interkulturell kompetens. Erfarenhet av coaching är meriterande, men inget krav. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

Du har minst två års yrkeserfarenhet inom undervisningsområdet eller erfarenhet som arbetsledare/chef inom lokalvård. Det är meriterande om du idag är handledare inom PRYL eller SRY och har kunskaper gällande SS-INSTA 800.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning har en avgörande betydelse. Du ser möjligheter och har god pedagogisk förmåga. Du är flexibel, ansvarstagande, utåtriktad och lösningsfokuserad. Du kommer att fungera som mentor för våra elever och arbeta proaktivt för att skapa trivsel och gemenskap. Våra utbildningar hålls över hela landet så du kan resa och ibland vara borta från hemmet flera dagar i veckan.

Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för individen. Du är utåtriktad och brinner för att utveckla människor som arbetar inom lokalvårdsyrket. Du vill bidra till positiva effekter i kundens organisation. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med kunder och deltagare samt kollegor är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta.

Vi ser gärna att du utgår från ditt hem i Stockholms-området eller Södermanland/Uppland. När du inte är ute på utbildningsuppdrag arbetar du från hemmet. Del av din arbetstid kommer du att tillbringa på Boragos huvudkontor i Linköping.

Krav

 • Minst 3 årig gymnasieutbildning
 • Minst 2 års erfarenhet av städorganisationer, och/eller erfarenhet av utbildarsituationer.
 • Goda datorkunskaper
 • God administrativ förmåga och strukturerat arbetssätt
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Kunna vara på resande fot flera dagar i veckan

Meriterande

 • Eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsförvaltning, lokalvård eller motsvarande yrkeserfarenhet
 • Handledare inom PRYL eller SRY
 • Kunskap om INSTA 800
 • Erfarenhet av coaching
 • Ytterligare språkkunskaper


Vad erbjuder vi?

Förutom en tillsvidareanställning på heltid erbjuder vi marknadsmässiga löner och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter att trivas och utvecklas hos oss. Hos oss är du delaktig och har stor möjlighet att påverka och göra skillnad.

När kan du börja?
Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan och information
Skicka in din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till info@borago.se. Märk din ansökan med ”Borago Utbildare”. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Christian Dolk på telefon 0709-17 45 43 eller e-post christian.dolk@borago.se.

Vi ser fram emot din ansökan!