1. Start
  2. |
  3. Nyheter (Arkiv)
  4. |
  5. Nu kan du gå D...

Nu kan du gå Dansk Hygienstandard hos oss!

dec 30, 2019

Den Danska Hygienstandarden 2451:10 definierar hygiennivåer i termer av ATP-värden och har objektiva rengöringskontroller som kompletterar den okulära bedömningen. Detta är ett säkrare sätt att kravsäkra städningen och förebygga infektioner inom vårdsektorn genom att fastställa ytors renhet och arbeta med kvalitetsuppföljning. Det primära syftet är att få bort smittoämnen i vårdlokaler för att förhindra infektioner. Alla sektorer inom samhället som har behov av hygienstädning, så som sjukhus, vårdcentraler, tandläkarmottagningar med flera omfattas av hygienstandarden. ATP-mätare används för att mäta hygiennivåerna.

Läs mer

 

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...