1. Start
  2. |
  3. Nyheter (Arkiv)
  4. |
  5. Städakademin

Städakademin

dec 30, 2019

Enköpings kommun är första städverksamheten i landet med att teckna samarbetsavtal för eget användande av Boragos digitala Städakademi. Städakademin består av Boragos E-learn utbildningar; Grundutbildning – PRYL och den nya Introduktionsutbildningen (under slutredigering). Eftersom PRYL består av 7 delkurser kommer Enköpings kommun ha tillgång till 8 kurser. Enköping kommuns akademiansvarige Ulrika Dahlin kommer använda kurserna för sin personal i så kallad blended learning. Det innebär en variation mellan klassrumsundervisning och självstudier i e-learnplattformen. Kommunen kan även använda plattformen för repetition under året. Exempelvis kan olika teman sättas på APT och då kan personalen repetera olika avsnitt innan APT. Ulrika har testat systemet och ser att det är enkelt och lättanvänt för målgruppen.

Christian Dolk på Borago ser att intresset och efterfrågan ökar inom både offentliga och privata verksamheter. Vi ser fram mot att få utveckla och utvärdera samarbetet under året. Givetvis är det en fördel för de som är tidigt ute eftersom de får ett försprång och dessutom kan påverka utvecklingen.
Denna form av samarbetsavtal där verksamheten abonnerar på plattformen är helt nytt.
Sedan ett år tillhandahåller dock Borago kurser inom e-learn som Distansutbildning PRYL och Blended-utbildning PRYL. Då är målgruppen en enskild person eller en enskild grupp.

N

 

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...