013-24 55 00

Städakademin

dec 30, 2019

Enköpings kommun är första städverksamheten i landet med att teckna samarbetsavtal för eget användande av Boragos digitala Städakademi. Städakademin består av Boragos E-learn utbildningar; Grundutbildning – PRYL och den nya Introduktionsutbildningen (under slutredigering). Eftersom PRYL består av 7 delkurser kommer Enköpings kommun ha tillgång till 8 kurser. Enköping kommuns akademiansvarige Ulrika Dahlin kommer använda kurserna för sin personal i så kallad blended learning. Det innebär en variation mellan klassrumsundervisning och självstudier i e-learnplattformen. Kommunen kan även använda plattformen för repetition under året. Exempelvis kan olika teman sättas på APT och då kan personalen repetera olika avsnitt innan APT. Ulrika har testat systemet och ser att det är enkelt och lättanvänt för målgruppen.

Christian Dolk på Borago ser att intresset och efterfrågan ökar inom både offentliga och privata verksamheter. Vi ser fram mot att få utveckla och utvärdera samarbetet under året. Givetvis är det en fördel för de som är tidigt ute eftersom de får ett försprång och dessutom kan påverka utvecklingen.
Denna form av samarbetsavtal där verksamheten abonnerar på plattformen är helt nytt.
Sedan ett år tillhandahåller dock Borago kurser inom e-learn som Distansutbildning PRYL och Blended-utbildning PRYL. Då är målgruppen en enskild person eller en enskild grupp.

N

 

Fler nyheter

Glad Sommar!

Glad Sommar!

Då är det åter sommar och stundande semester. Våren 2024 har passerat och Borago har firat 30...

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Uppdateringar i Städakademin

Uppdateringar i Städakademin

Vår utbildningsplattform, Städakademin, har nu också fått nya färger och logga. Precis som Borago....

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...