1. Start
  2. |
  3. Nyheter (Arkiv)
  4. |
  5. Svenska Kyrkan

Svenska Kyrkan

dec 31, 2019

Vi samarbetar nu med Svenska kyrkan centralt där vi hjälper dem att ta fram ett övergripande upphandlingsstöd- en guidline, främst med inriktning mot lokalvård. Denna guidline kommer att finnas tillgänglig på Svenska kyrkans intranät, tidningar samt andra utskick som når ut till samtliga församlingar och pastorat i Sverige. Varje församling och pastorat har ett eget ansvar att göra upphandlingarna, denna guide kommer att göra det mer överskådlig och ökar då möjligheten till en bättre affär och en bättre kvalitet gällande de kommande upphandlingarna i samtliga församlingar och pastorat. Det finns också en möjlighet för varje församling att få hjälp med sin kommande upphandling, utbildning samt uppföljning av oss här på Borago.

N

 

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...