013-24 55 00

Svenska Kyrkan

dec 31, 2019

Vi samarbetar nu med Svenska kyrkan centralt där vi hjälper dem att ta fram ett övergripande upphandlingsstöd- en guidline, främst med inriktning mot lokalvård. Denna guidline kommer att finnas tillgänglig på Svenska kyrkans intranät, tidningar samt andra utskick som når ut till samtliga församlingar och pastorat i Sverige. Varje församling och pastorat har ett eget ansvar att göra upphandlingarna, denna guide kommer att göra det mer överskådlig och ökar då möjligheten till en bättre affär och en bättre kvalitet gällande de kommande upphandlingarna i samtliga församlingar och pastorat. Det finns också en möjlighet för varje församling att få hjälp med sin kommande upphandling, utbildning samt uppföljning av oss här på Borago.

N

 

Fler nyheter

Glad Sommar!

Glad Sommar!

Då är det åter sommar och stundande semester. Våren 2024 har passerat och Borago har firat 30...

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Uppdateringar i Städakademin

Uppdateringar i Städakademin

Vår utbildningsplattform, Städakademin, har nu också fått nya färger och logga. Precis som Borago....

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...