013-24 55 00

Team och serviceutbildning

dec 31, 2019

I Mars 2017 fick Borago och Christian Dolk förtroendet att utföra team- och serviceutbildning för Kungsbacka kommuns lokalvårdsorganisation.

150 lokalvårdare fördelade på 16 team har genomfört ett utbildningsprogram där målet att utvecklas som grupp med fokus på effektivitet varit det primära. Utbildningen har omfattat teoretiska och praktiska grupparbeten kring följande;

– Fördelar med att driva lokalvård i egen regi
– Serviceyrket och samarbete
– Kommunikation och feedback
– Att arbeta med förändringar och förbättringar
– Grupputveckling, Jag och teamet
– Motivation och drivkraft

Kungsbacka kommun ligger i framkant när det gäller modern lokalvårdsorganisation. Man arbetar proaktivt och är nyfiken i alla led när det gäller utveckling av individ, grupp och organisation.
Att skapa så självgående team som möjligt som tar ansvar för det operativa är en självklarhet i Kungsbacka kommun. Att träna teknisk kompetens, självkänsla, yrkesstolthet och samarbete internt och externt är ett måste för att lyckas vinna matcher. Ledarskapet bygger på coachande och stödjande funktion och man förstår att ledaren är till för laget och inte tvärtom.
Det har varit en mycket spännande resa för mig som utbildare och jag tackar för förtroendet att fått vara med. Ni är ett föredöme.

Christian Dolk
Utbildningschef Borago

N

 

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...