1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Finns det tid f...

Finns det tid för kompetensutveckling nu?

Mar 31, 2020

Vi har utbildningar som passar alla medarbetare oavsett roll inom lokalvårdsbranschen. Det är fortsatt viktigt att utbilda sig, och särskilt under rådande omständigheter. Vi har vidtagit åtgärder för att möjliggöra lärarledd utbildning och samlar endast små grupper om 6-10 deltagare.

Under april erbjuder vi ledarskapsutbildning, fönsterputsutbildning, golvvårdsutbildning, lokalvårdsutbildning PRYL och mycket mera. Du kan få en översikt i vårt senaste utskick, eller du kan se hela vårt utbud på vår hemsida.

Se vårt senaste utskick här >> (öppnas i nytt fönster)

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

I år har vi på Borago precis som vår omvärld prövats! Bortsett från allt som går att säga om...