013-24 55 00

Boka din nästa städutbildning inom hygien och smittspridning!

aug 27, 2020

Utbildning är en strategisk framgångsfaktor för att stärka städleveransen på kort och lång sikt. Förutom att stötta er med kompetensutveckling så kan vi också hjälpa er med riskbedömningar kopplat till Covid-19.

Nu är det dags att planera och boka höstens utbildningar. Vi erbjuder interna utbildningar hos er på företaget eller öppna kurser på utvalda platser. I vårt senaste nyhetsutskick kan ni läsa om våra kommande öppna kurser och det finns fortfarande några platser kvar.

Glöm inte att ni kan kombinera våra utbildningar med distansutbildningar från Städakademin. Vi är flexibla och har verktygen för att erbjuda en kompetensutveckling med och utan restriktioner. Hoppas vi ses under hösten, nu kör vi!

Om du inte fått vårt senaste e-postutskick så kan du läsa det här >>

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...