1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Boka din nästa...

Boka din nästa städutbildning inom hygien och smittspridning!

aug 27, 2020

Utbildning är en strategisk framgångsfaktor för att stärka städleveransen på kort och lång sikt. Förutom att stötta er med kompetensutveckling så kan vi också hjälpa er med riskbedömningar kopplat till Covid-19.

Nu är det dags att planera och boka höstens utbildningar. Vi erbjuder interna utbildningar hos er på företaget eller öppna kurser på utvalda platser. I vårt senaste nyhetsutskick kan ni läsa om våra kommande öppna kurser och det finns fortfarande några platser kvar.

Glöm inte att ni kan kombinera våra utbildningar med distansutbildningar från Städakademin. Vi är flexibla och har verktygen för att erbjuda en kompetensutveckling med och utan restriktioner. Hoppas vi ses under hösten, nu kör vi!

Om du inte fått vårt senaste e-postutskick så kan du läsa det här >>

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...