013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. PRYL Lokalvårdsutbildning öppna kurser!

PRYL Lokalvårdsutbildning öppna kurser!

sep 10, 2020

PRYL är lokalvårdsutbildningen som vid certifiering ger ett etablerat yrkesbevis för professionella lokalvårdare. Borago erbjuder under hösten flera öppna tillfällen i PRYL för dig som vill höja din kompetens med en yrkesutbildning. Vi har tillfällen i Stockholm, Göteborg och Linköping. Mer info finns att läsa på kurssidan här. Lokalvårdsutbildning PRYL innehåller den grundkompetens som du som lokalvårdare bör ha och leder till att du känner dig tryggare i din yrkesroll när du utför arbetet på ett korrekt sätt.

Vi genomför våra öppna tillfällen som Blended Learning. Självstudier via vår lärplattform i kombination med givande samlingar ger de absolut bästa inlärningsresultaten. Blended learning betyder att utbildningen genomförs både med lärarledda utbildningsdagar och egna självstudier online. Mellan de tre lärarledda träffarna läser du i den takt som passar dig. Målet är att alla ska ha samma förkunskaper inför de lärarledda utbildningstillfällena och på så sätt kan både inlärningseffekten och behållningen av utbildningen höjas för alla inblandade. Det leder även till att de lärarledda lektionerna blir mer fokuserade och ger större utrymme till diskussioner och grupparbeten.

Fler nyheter

Glad Sommar!

Glad Sommar!

Då är det åter sommar och stundande semester. Våren 2024 har passerat och Borago har firat 30...

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Uppdateringar i Städakademin

Uppdateringar i Städakademin

Vår utbildningsplattform, Städakademin, har nu också fått nya färger och logga. Precis som Borago....

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...