1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. PRYL Lokalvård...

PRYL Lokalvårdsutbildning öppna kurser!

sep 10, 2020

PRYL är lokalvårdsutbildningen som vid certifiering ger ett etablerat yrkesbevis för professionella lokalvårdare. Borago erbjuder under hösten flera öppna tillfällen i PRYL för dig som vill höja din kompetens med en yrkesutbildning. Vi har tillfällen i Stockholm, Göteborg och Linköping. Mer info finns att läsa på kurssidan här. Lokalvårdsutbildning PRYL innehåller den grundkompetens som du som lokalvårdare bör ha och leder till att du känner dig tryggare i din yrkesroll när du utför arbetet på ett korrekt sätt.

Vi genomför våra öppna tillfällen som Blended Learning. Självstudier via vår lärplattform i kombination med givande samlingar ger de absolut bästa inlärningsresultaten. Blended learning betyder att utbildningen genomförs både med lärarledda utbildningsdagar och egna självstudier online. Mellan de tre lärarledda träffarna läser du i den takt som passar dig. Målet är att alla ska ha samma förkunskaper inför de lärarledda utbildningstillfällena och på så sätt kan både inlärningseffekten och behållningen av utbildningen höjas för alla inblandade. Det leder även till att de lärarledda lektionerna blir mer fokuserade och ger större utrymme till diskussioner och grupparbeten.

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...