013-24 55 00

Datec och Borago enas om ett samarbete i Sverige

sep 22, 2020

Boragos digitala utbildningstjänst Städakademin ökar och passar hos alla verksamheter, stora som små. Idag har Städakademin haft 5 000 kursdeltagare. Nu har Datec och Borago skrivit på ett partneravtal. Genom detta säkrar Borago sin position som ett framåtsträvande företag som alltid söker de bästa digitala lösningarna för sina kunder, och Datec får en partner med god professionell kompetens och ett stort nätverk på den svenska marknaden.

Datec är Nordens största företag inom totalmjukvarulösningar till städbranschen. Företaget har specialiserat sig på digitala verktyg för städare i över 20 år, och verktyget CleanPilot används nu av över 5 500 städare i Norden, Storbritannien och USA. Nu tar Borago och Datec steget vidare i att färdigställa ett bra alternativ till alla organisationer som vill ha goda digitala lösningar för en professionell leverans!

Samarbetet omfattar även kunskaps- och erfarenhetsutbyte avseende att digitalisera städprocessen. En gemensam drivkraft är att digitalisera städbranschen.

Borago är ett erkänt kunskapsföretag inom städbranschen i Sverige. Borago har i sina konsultuppdrag saknat ett bra ”Digital Planning”-verktyg. ”Där fyller Datecs verktyg, CleanPilot, en viktig uppgift – som både säkerställer effektiv planering, god dokumentation och möjlighet till effektiva smittbekämpningsplaner. Inte minst är det ett framtidsorienterat verktyg som ger våra kunder en bra och säker kommunikationsplattform” – säger Karl Henriksson – VD på Borago.

”Vi är stolta över att Borago valde vår plattform för att säkra sina kunder och partners i Sverige”, fortsätter Jørgen Sannesmoen – VD på Datec. ”Med vårt fokus på bra och framtidsorienterade lösningar är vi övertygade om att Borago har gjort ett klokt val. Borago kommer att vara ett bra tillskott till Datecs befintliga partneravtal i Sverige, och vi ser fram mot fortsättningen” avslutar Sannesmoen.

Borago är Sveriges marknadsledande kunskapsleverantör till Städbranschen. Företaget har sedan 1994 arbetat med utbildning och konsulttjänster. Affärsområde Utbildning har kurser och program för lokalvårdare, ledare och beställare. Affärsområde Konsult arbetar med utredning, upphandling och uppföljning/kontroll. Affärsområde Städakademin utvecklar och säljer sedan 2018 e-learn kurser för städbranschen. Företages värderingar är engagemang, trygghet och utveckling. Läs mer på www.borago.se, www.stadakademin.se.

Datec är Nordens största företag inom tekniska lösningar för städbranschen. Företaget har specialiserat sig på digitala verktyg för städare i över 20 år, och verktygen används av över 5 500 städare i Norden, Storbritannien och USA. Datec syftar till att stärka, inspirera och utveckla lokalvårdaren, en av samhällets viktigaste resurser. Företaget har också som mål att göra det enkelt för en organisation att få en total överblick över byggnaden. Med hjälp av digitala verktyg är det lätt att dokumentera att byggnaden är säker, och att alla rutiner för rengöring och smittskyddsplaner följs. Datec sätter kunden i första hand, och arbetar efter innovationskraftens och ärlighetens värderingar. Smarta lösningar för rengöring garanterar bättre arbetsflöde, säkerhet och förenklar arbetet med smittskyddsberedskap. Läs mer på www.cleanpilot.se.

För mer information:
karl.henriksson@borago.se, 0709-174540
jorgen@datec.no , +47 922 50 335

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...