013-24 55 00

Fina erbjudanden i samband med Städarnas dag 2020!

dec 2, 2020

Städarnas dag har uppmärksammats i Sverige sedan 2016. Vi på Borago och Städakademin vill inte vara sämre så vi firar genom att ge dig 20 % rabatt på städutbildning online! Kunskap är viktigt för att man ska känna sig trygg och säker i sin arbetsroll. Därför kan du tom. 2020-12-11 köpa en valfri distansutbildning från Städakademin med 20% rabatt. Kika in hos Städakademin och boka din utbildning redan idag! Vid bokning anger du ”Städakademin20%” i fältet Övrigt för att få din rabatt. Rabatten dras sedan av på din faktura.

Webbinar 7 december
Vi bjuder också in till ett kostnadsfritt webbinar inom ämnena Service & Hantverket Lokalvård. Den här dagen är lokalvårdarnas dag, så därför riktar vi webbinaret i första hand till dig som jobbar som lokalvårdare. Du kommer att träffa våra två kända ansikten Christian Dolk och Lenn Söderqvist.

Webbinaret kommer att genomföras vid två tillfällen under dagen. Välj vilket pass som passar dig bäst. Antingen pass 1 kl. 11.00-11.45 eller pass 2 kl. 13.00-13.45. Vi kommer att lotta ut ett antal av Städakademins distanskurser bland deltagarna, så hoppas på god tur!

Anmälan:
Anmäl dig via e-post till annette.grefalk@borago.se. Skriv i ämnesraden om du vill delta vid webbinar kl. 11.00 eller kl. 13.00. Efter anmälan kommer du få en webblänk för att delta via MS Teams.

Programpunkter:
Webbinaret kommer att handla om lokalvårdarens roll. Lokalvårdaren är inte bara i centrum under Städarnas dag, utan varje dag. Vi kommer att beröra områdena Kompetens, Engagemang, Trygghet och Säkerhet.

Ställ din fråga i förväg:
Om du vill får du gärna ställa dina frågor innan webbinariet (skicka med din fråga vid anmälan) så försöker vi att svara på alla frågor under webbinaret eller efterföljande frågestund.

Välkommen med din anmälan och glöm inte att boka din distanskurs!

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...