1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Vinnare av dist...

Vinnare av distansutbildning på Städarnas Dag!

dec 14, 2020

Vi som arbetar i branschen tycker att alla dagar är lokalvårdarnas dag men just på Städarnas dag den 7/12 hade vi bara lokalvårdarna i fokus.

Rena, snygga och trygga inomhusmiljöer är grunden för att verksamheter skall fungera överhuvudtaget. På skolan, på sjukhuset, på kontoret, på hotellet, i trapphuset… listan kan göra oändlig… För att lyckas på bästa sätt att leverera rätt städkvalitet så krävs också att alla lokalvårdare får rätt förutsättningar! Det var vårt budskap när vi tidigare i veckan bjöd in till ett webbinar där över 100 lokalvårdare deltog. Vi vill tacka för ert deltagande och vi vill tacka för ert fina arbete där ute varje dag, varje vecka!

Vi har nu meddelat resultatet i vår utlottning av distanskurser i samband med Städarnas Dag. Vi har utsett 5 lyckliga vinnare som i förra veckan fick ett personligt e-postmeddelande. Varje vinnare får välja en fri distanskurs hos Städakademin!

Fler nyheter

Tävla med Städakademin!

Tävla med Städakademin!

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...