013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Vinnare av distansutbildning på...

Vinnare av distansutbildning på Städarnas Dag!

dec 14, 2020

Vi som arbetar i branschen tycker att alla dagar är lokalvårdarnas dag men just på Städarnas dag den 7/12 hade vi bara lokalvårdarna i fokus.

Rena, snygga och trygga inomhusmiljöer är grunden för att verksamheter skall fungera överhuvudtaget. På skolan, på sjukhuset, på kontoret, på hotellet, i trapphuset… listan kan göra oändlig… För att lyckas på bästa sätt att leverera rätt städkvalitet så krävs också att alla lokalvårdare får rätt förutsättningar! Det var vårt budskap när vi tidigare i veckan bjöd in till ett webbinar där över 100 lokalvårdare deltog. Vi vill tacka för ert deltagande och vi vill tacka för ert fina arbete där ute varje dag, varje vecka!

Vi har nu meddelat resultatet i vår utlottning av distanskurser i samband med Städarnas Dag. Vi har utsett 5 lyckliga vinnare som i förra veckan fick ett personligt e-postmeddelande. Varje vinnare får välja en fri distanskurs hos Städakademin!

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...