1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Lyckade webbina...

Lyckade webbinars om att digitalisera lokalvården

apr 28, 2021

I Corona-tider har det visat sig extra viktigt att skapa goda rutiner, kvalitetssäkrad kompetensutveckling och ett aktivt ledarskap. Digitala system hjälper städorganisationer med dessa utmaningar. Under våren har vi haft två webbinartillfällen för att ge en inblick i digitalisering av lokalvården samt inspiration kring hur man kan arbeta med dessa frågor i sin verksamhet. Webbinarierna har genomförts i samarbete med Datec och Städakademin.

Totalt har över 100 deltagare deltagit och lyssnat på Karl (Städakademin/Borago Konsult) och Oyvind (Datec/Clean Pilot) som pratade om det gemensamma målet att digitalisera lokalvården. Budskapet var att om man inte redan har börjat fundera på digitalisering inom städområdet, så är det hög tid att göra det nu!

Vi på Borago Konsult har lång erfarenhet av kvalitetssäkring inom städområdet! Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om effektivisering och kvalitetssäkring av lokalvården med hjälp av digitala verktyg eller om du vill nå total städkvalitet genom vårt stöd och vår unika kunskapsbank. Digitalisering är ett viktigt verktyg för att lyckas!

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

2021 har passerat och vi har utvecklat vår verksamhet tillsammans med kollegor, kunder och...

Succé på Clean & Facility!

Succé på Clean & Facility!

Som vi har berättat tidigare så delade vi monter med Datec / CleanPilot, och vår monter var...

Upphandling av lokalvård

Upphandling av lokalvård

Upphandling av Lokalvård – kan det vara så svårt? På torsdag den 18 november pratar Magnus Colling...

Nu lanserar vi nya PRYL 2.0!

Nu lanserar vi nya PRYL 2.0!

Den senaste tiden har vi tillsammans med Städakademin arbetat med att uppdatera och omarbeta vår...

Lyckad kundträff i Växjö!

Lyckad kundträff i Växjö!

I torsdags fick vi äntligen träffa några av våra kunder igen då vi hade vår första kundträff på...

Semestertider hos Borago!

Semestertider hos Borago!

Vi kommer att ha semesterstängt från den 7 juli till den 9 augusti. Under den här perioden kan du...