1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Lyckade webbina...

Lyckade webbinars om att digitalisera lokalvården

apr 28, 2021

I Corona-tider har det visat sig extra viktigt att skapa goda rutiner, kvalitetssäkrad kompetensutveckling och ett aktivt ledarskap. Digitala system hjälper städorganisationer med dessa utmaningar. Under våren har vi haft två webbinartillfällen för att ge en inblick i digitalisering av lokalvården samt inspiration kring hur man kan arbeta med dessa frågor i sin verksamhet. Webbinarierna har genomförts i samarbete med Datec och Städakademin.

Totalt har över 100 deltagare deltagit och lyssnat på Karl (Städakademin/Borago Konsult) och Oyvind (Datec/Clean Pilot) som pratade om det gemensamma målet att digitalisera lokalvården. Budskapet var att om man inte redan har börjat fundera på digitalisering inom städområdet, så är det hög tid att göra det nu!

Vi på Borago Konsult har lång erfarenhet av kvalitetssäkring inom städområdet! Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om effektivisering och kvalitetssäkring av lokalvården med hjälp av digitala verktyg eller om du vill nå total städkvalitet genom vårt stöd och vår unika kunskapsbank. Digitalisering är ett viktigt verktyg för att lyckas!

Fler nyheter

Tävla med Städakademin!

Tävla med Städakademin!

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom...