1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. 5 år går snab...

5 år går snabbt. Är det dags att förnya ditt PRYL-certifikat?

jun 3, 2021

PRYL-certifikatet är giltigt i 5 år och sen behöver man repetera sina kunskaper och förnya sitt certifikat. Har du några medarbetare där certifikatet börjar närma sig 5 år? Att skriva förnyelseprovet digitalt är kostnadseffektivt då ni sparar både restid och arbetsfrånvaro.

Genom Städakademins digitala repetitionsutbildning kan ni kunskapsträna och förnya certifikatet på ett tryggt och säkert sätt var ni vill och när ni vill. Del 1 består av repetition av viktiga PRYL-avsnitt via vår e-learnplattform och del 2 består av PRYL-förnyelseprovet som genomförs online via dator. Medarbetaren får i lugn och ro studera de olika lektionerna i repetitionsdelen genom att läsa men också lyssna och titta på en del momentfilmer. Efter varje lektion testar man sig själv genom att svara på ett antal övningsfrågor. Utbildningen avslutas med ett sammanfattande slutprov som vi valt att presentera så snarlikt det riktiga förnyelseprovet som möjligt. Detta för att deltagaren ska känna sig bekväm och väl förberedd inför förnyelseprovet.

Om ni hellre föredrar att vi kommer till er och gör PRYL-förnyelsen så går det givetvis också bra. Hör av dig till oss om du vill boka repetitionsutbildningen för ditt gäng! Det går också bra att boka distansutbildningen direkt på Städakademins hemsida. Klicka här >>

Fler nyheter