1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Glad midsommar ...

Glad midsommar önskar Borago!

jun 25, 2021

Under våren har vi fortsatt vårt arbete med att utveckla våra verksamheter. En utveckling som omfattar helheten, från marknadsföring och säljarbete till interna rutiner och givetvis våra kunduppdrag. Trots fortsatta Coronarestriktioner har vi genomfört många utbildningar, bland annat genom digitala klassrum i kombination med e-learn i Städakademin.

I våra kunduppdrag möter vi kunder över hela Sverige och från alla olika verksamheter. Vi har genomfört städutredningar, upphandlingar och avtalsförvaltning för banker, fastighetsbolag, sjukhus och kommuner. Flera städföretag, stora som små, samt kommuner och regioner har köpt utbildningsinsatser. Städakademin har tecknat ett historiskt avtal med Skaraborgs städ som ska utbilda 700 medarbetare under en 2-årsperiod.

I höst vill vi träffas igen! Du har väl inte missat att vi bjuder in till kundträffar under hösten? Vi kommer både till Borlänge, Uddevalla, Hässleholm och Växjö. Vi hoppas att vi träffas där!

Nu får vi alla njuta av en avkopplande sommar och hoppas på en mötesrik höst utan restriktioner!

Sommarhälsningar,
från Kalle och Christian med personal

Fler nyheter

Tävla med Städakademin!

Tävla med Städakademin!

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...