013-24 55 00

Nu lanserar vi nya PRYL 2.0!

okt 8, 2021

Den senaste tiden har vi tillsammans med Städakademin arbetat med att uppdatera och omarbeta vår mest omfattande utbildning, Lokalvårdsutbildning PRYL. Nu kan vi stolt berätta att vi har lyft PRYL till en helt ny nivå och inom kort lanserar vi PRYL 2.0!

Städbranschen förändras och behovet av kompetens ökar. Kompetens är grunden för professionella branscher. Vi får aldrig sänka kraven på yrkesutbildning samtidigt som vi ska erbjuda flexibla lösningar, från grund till yrkesutbildning. Därför lanserar vi nu PRYL 2.0 – en helt omarbetad utbildning (både digitalt och i klassrum) med en ny och enhetlig pedagogik. 

Den här utbildningen ger såväl en erfaren lokalvårdare, men även den som är ny i branschen, en gedigen grund inom lokalvårdsyrket att stå på. Efter utbildningen är du och dina kollegor förberedda för att möta dagens och framtidens utmaningar. Var först med PRYL 2.0 och förboka distansutbildningen via Städakademin innan 31 oktober. Vi ger dig 1000 kr i förbokningsrabatt! Läs mer och boka här >>

Välkommen till webbinar!
I samband med lanseringen av vår nya PRYL-utbildning bjuder vi in till ett webbinar för dig som vill veta mer och se ett smakprov från PRYL 2.0. Boka in onsdag 20 oktober och gör din anmälan här >>

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...