013-24 55 00

Välbesökt webbinar om nya PRYL 2.0!

okt 20, 2021

Idag har vi genomfört vårt första webbinar inför lanseringen av vår nya yrkesutbildning i lokalvård, PRYL 2.0. Kalle och Madde började med att berätta historiken kring PRYL och hur allt startade med den första utbildningen redan 1996. PRYL-resan har varit lång och utbildningen har genomgått flera olika skepnader under åren – från pärm med lösa papper, till tryckt bok och en första digital ”bok på nätet”. Nu landar vi snart i en ny modern, digital e-learnkurs med 11 olika kurser i en enhetlig ny pedagogik, interaktiva övningar, självtester och kursdokumentation till varje kurs.

För dig som missade webbinaret så finns ytterligare en chans! Vi har bokat in ett nytt datum redan den 11 november kl. 11.00. Anmäl dig redan nu, klicka här >>

Missa inte vårt exklusiva erbjudande där du kan förboka PRYL 2.0 till ett rabatterat pris! Du får 1000 kr rabatt om du bokar under oktober. Du betalar endast 3900 SEK ex. moms (ordinarie pris 4900 SEK). Läs mer och förboka här >>

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...