1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Välbesökt web...

Välbesökt webbinar om nya PRYL 2.0!

okt 20, 2021

Idag har vi genomfört vårt första webbinar inför lanseringen av vår nya yrkesutbildning i lokalvård, PRYL 2.0. Kalle och Madde började med att berätta historiken kring PRYL och hur allt startade med den första utbildningen redan 1996. PRYL-resan har varit lång och utbildningen har genomgått flera olika skepnader under åren – från pärm med lösa papper, till tryckt bok och en första digital ”bok på nätet”. Nu landar vi snart i en ny modern, digital e-learnkurs med 11 olika kurser i en enhetlig ny pedagogik, interaktiva övningar, självtester och kursdokumentation till varje kurs.

För dig som missade webbinaret så finns ytterligare en chans! Vi har bokat in ett nytt datum redan den 11 november kl. 11.00. Anmäl dig redan nu, klicka här >>

Missa inte vårt exklusiva erbjudande där du kan förboka PRYL 2.0 till ett rabatterat pris! Du får 1000 kr rabatt om du bokar under oktober. Du betalar endast 3900 SEK ex. moms (ordinarie pris 4900 SEK). Läs mer och förboka här >>

Fler nyheter

Grattis på Städarnas Dag!

Grattis på Städarnas Dag!

I dag, den 4 december, är dagen då vi särskilt uppmärksammar och hyllar våra lokalvårdare. Ert...