1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Upphandling av ...

Upphandling av lokalvård

nov 17, 2021

Upphandling av Lokalvård – kan det vara så svårt?

På torsdag den 18 november pratar Magnus Colling och Jessica Molén med vår Kalle om utmaningar med att upphandla städning. Hur kommer det sig att en tjänst alla vet hur den ska göras är så komplicerad att upphandla och få rätt kvalitet i? Hur kan man jobba för att få utbildad lokalvårdspersonal i sina uppdrag, hur får de anständiga arbetsvillkor, åt vilket håll är branschen på väg och är det sant att vissa offentliga beställare har börjat anställa egen personal? Och kan man mäta kvaliteten?

Detta samtal sker hos Upphandlingsklubben på Clubhouse nu på torsdag.

Clubhouse är en interaktiv och ljudbaserad app (ingen video) som kan beskrivas som en blandning av podd och samtal. Utvecklarna själva beskriver det som en trevlig plats på internet där människor träffas för intressanta samtal. Här kan man komma in när som helst och chatta med folk och diskutera allt mellan himmel och jord. Man kan flika in i diskussioner eller bara lyssna om man hellre vill det. Följ Upphandlingsklubben i appen Clubhouse.

Till alla som vill diskutera en viktig och komplicerad fråga – vi ses på torsdag!

Fler nyheter

Tävla med Städakademin!

Tävla med Städakademin!

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...