1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Succé på Clea...

Succé på Clean & Facility!

nov 19, 2021

Som vi har berättat tidigare så delade vi monter med Datec / CleanPilot, och vår monter var välbesökt under båda dagarna. Eftersom digitalisering är ett hett ämne så var det många som var intresserade av vad Städakademin och Borago kan göra tillsammans med Datec / CleanPilot för att digitalisera lokalvården.

Tillsammans erbjuder vi städbranschen en trygg digital resa med en unik kombination av kompetens och digitala verktyg! Inte helt oväntat så drog vårt drop-in seminarie ”Digitalisera lokalvården – Hur man får hjälp med en trygg digital resa” fullt hus.

Om vi får säga det själva så hade vi mässans bästa monter!

Vi vill också skicka ett stort grattis till Rahman Kolic från Facila i Sverige AB som fick årets stipendie för kompetensutveckling i städbranschen. Priset var Boragos ledarskapsutbildning och även Städakademins senaste digitala utbildning Lokalvårdsutbildning PRYL 2.0. Den perfekta grunden för alla arbetsledare.

Fler nyheter