013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Vi uppmärksammar Städarnas dag...

Vi uppmärksammar Städarnas dag 2021!

nov 26, 2021

Städarnas dag infaller alltid den första måndagen i december, i år den 6/12. Dagen syftar till att uppmärksamma alla lokalvårdare för deras fantastiska arbete och engagemang. Målet är att höja statusen för städbranschen och respekten för alla som städar Sveriges arbetsplatser, skolor, sjukhus och hem. Lokalvårdaren är inte bara i centrum under Städarnas dag, utan varje dag.

Vi på Borago och Städakademin kommer givetvis – som alltid – att fira Städarnas dag! Du får nu möjligheten att nominera en eller flera medarbetare/kollegor som får chansen att vinna en distansutbildning hos Städakademin. Vi kommer även att skicka en liten överraskning på posten till några av de nominerade.

Städarnas dag är viktig för branschen och kanske en av de dagar som lokalvårdarna verkligen får all den uppmärksamhet som de så väl förtjänar. Vi gillar att dela med oss av vår kunskap och strävar efter att öka kompetensen inom branschen. Därför kommer vi självklart att dela ut distansutbildningar till de bästa nomineringarna”, säger Karl Henriksson.

Hur går nomineringen till?
Fundera på vem du tycker ska uppmärksammas lite extra just den här dagen. För att nominera en lokalvårdare behöver du bara skriva ihop en motivering och skicka ett mejl till oss. Mejlet ska skickas till info@borago.se och innehålla denna information:

  • Namn och e-postadress till lokalvårdaren som du vill nominera
  • Ange vilket företag lokalvårdaren arbetar på
  • Kort motivering till varför just den lokalvårdaren ska vinna


När kommer vinnarna att dras?
Den 6/12, på Städarnas dag, kommer vi att dra vinnarna och publicera på vår hemsida. Vi kommer även att skicka mejl till vinnarna som då får möjlighet att välja vilken distansutbildning de vill gå.

Ta fram telefonen och se till att skicka iväg din nominering redan idag!

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...