1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Borago och Stä...

Borago och Städakademin söker innesäljare!

dec 6, 2021

Nu utökar vi med fler medarbetare!

Har du erfarenhet som säljare och vill ta ett nytt steg i din karriär? Vill du arbeta brett i ett ständigt växande företag? Nu söker vi en innesäljare till vårt kontor i centrala Linköping – ett varierande arbete där du får chans att påverka företagets utveckling.

Borago och Städakademin befinner sig i en expansiv fas och utökar därför teamet med en innesäljare. I rollen arbetar du i första hand med försäljning av Städakademins digitala utbildningar och kunskapspaket. I andra hand med Boragos utbildningar och kunskapstjänster. Ett brett och varierande arbete där du både möter nya kunder och vårdar långa relationer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Känns den här tjänsten intressant för dig? Läs annonsen här >>

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Semestertider hos Borago!

Semestertider hos Borago!

Vi kommer att ha semesterstängt från den 8-27 juli. Under den här perioden kan du inte nå oss via...