013-24 55 00

Nu söker vi utbildare inom lokalvård!

dec 10, 2021

Har du ett stort intresse för utbildning och vuxnas lärande? Trivs du i en utbildarroll där du motiverar och engagerar elever till att växa i sin yrkesroll? Nu söker vi utbildare till vårt kontor i Linköping. Hos oss får du ett varierande arbete där du får vara med och påverka utvecklingen i ett ständigt växande företag.

Om företaget
Borago är Sveriges ledande kunskapsleverantör av utbildning, utredning, upphandling och uppföljning inom städ- och lokalvårdsområdet. Vi skapar total tjänstekvalitet genom utbildning och konsultstöd för individen, organisationen och beställaren. Vårt arbete gör att kund och brukare känner trygghet och stolthet för den inre miljön. Våra kunder är regioner/landsting, kommuner, fastighetsbolag och privata leverantörer av städtjänster.

Borago grundades 1994 och drivs med värdeorden; engagemang, trygghet och utveckling. 2018 skapades Boragos Städakademi som tillhandahåller digitala kurser genom sin egen utbildningsplattform.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?
Borago växer och utökar nu sitt team med en eller flera utbildare. Vi söker lärare till våra utbildningar inom lokalvård. Du ansvarar för att utveckla, planera och genomföra kvalitativa utbildningsinsatser utifrån Boragos kursutbud.

I utbildningsuppdragen ingår att du tar helhetsansvaret från start till mål genom planering, utförande, uppföljning och merförsäljning. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av företagets mål och visioner. I din roll ingår även relationsbyggande med kunder, samarbetspartners och leverantörer inom branschen.

Du ingår i vårt utbildarteam och rapporterar till utbildningsansvarig.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har viljan och förmågan att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i team. Vi ser gärna att du har intresse för vuxnas lärande och vi värdesätter interkulturell kompetens. Erfarenhet av coaching är meriterande, men inget krav. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

Du har minst två års yrkeserfarenhet inom undervisningsområdet eller erfarenhet som arbetsledare/chef inom lokalvård. Det är meriterande om du idag är handledare inom PRYL eller SRY och har kunskaper gällande SS-INSTA 800.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning har en avgörande betydelse. Du ser möjligheter och har god pedagogisk förmåga. Du är flexibel, ansvarstagande, utåtriktad och lösningsfokuserad. Du kommer att fungera som mentor för våra elever och arbeta proaktivt för att skapa trivsel och gemenskap. Våra utbildningar hålls över hela landet så du kan resa och ibland vara borta från hemmet flera dagar i veckan.

Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för individen. Du är utåtriktad och brinner för att utveckla människor som arbetar inom lokalvårdsyrket. Du vill bidra till positiva effekter i kundens organisation.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med kunder och deltagare samt kollegor är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta.

Krav

 • Minst 3 årig gymnasieutbildning
 • Minst 2 års erfarenhet av städorganisationer, och/eller erfarenhet av utbildarsituationer.
 • Goda datorkunskaper
 • God administrativ förmåga och strukturerat arbetssätt
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande

 • Eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsförvaltning, lokalvård eller motsvarande yrkeserfarenhet
 • Handledare inom PRYL eller SRY
 • Kunskap om INSTA 800
 • Erfarenhet av coaching
 • Ytterligare språkkunskaper


Vad erbjuder vi?

Förutom en tillsvidareanställning på heltid erbjuder vi marknadsmässiga löner och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter att trivas och utvecklas hos oss. Hos oss är du delaktig och har stor möjlighet att påverka och göra skillnad.

När kan du börja?
Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan och information
Skicka in din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till info@borago.se. Märk din ansökan med ”Borago Utbildare”. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Christian Dolk på telefon 0709-17 45 43 eller e-post christian.dolk@borago.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fler nyheter

Glad Sommar!

Glad Sommar!

Då är det åter sommar och stundande semester. Våren 2024 har passerat och Borago har firat 30...

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Uppdateringar i Städakademin

Uppdateringar i Städakademin

Vår utbildningsplattform, Städakademin, har nu också fått nya färger och logga. Precis som Borago....

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...