013-24 55 00

God Jul & Gott Nytt År!

dec 21, 2021

2021 har passerat och vi har utvecklat vår verksamhet tillsammans med kollegor, kunder och samarbetspartners.

Ytterligare ett år med fokus på att leverera tjänster med bästa kvalitet. Vi har stärkts i tron på att arbetsledare och lokalvårdare är grunden för att lyckas med kvalitetssäkrade städtjänster. Vi vet att städbranschen blir mer professionell med hög kompetens i alla yrkesroller. Med bättre kompetens kommer förbättringsarbetet att lyckas. Ett förbättringsarbete som med fördel stöds med digitala lösningar.

Vi skänker i år pengar till From one to another, en ideell organisation som arbetar med flickors rätt till utbildning i Lunga Lunga i Kenya, läs gärna om deras verksamhet här >>. Det är extra roligt att det är vår styrelseordförande Göran Felldin som idag är ordförande i verksamheten.

Nu närmar det sig julefrid innan vi tar ny sats mot 2022! I satsningen söker vi nya medarbetare till alla våra bolaginnesäljare till Städakademin, utbildare till Borago Utbildning och samarbetspartners till Borago Konsult! Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Vi tackar alla medarbetare, samarbetspartners och kunder för ytterligare ett givande år. Nedan kan ni läsa en liten sammanfattning från våra olika bolag.

 

BORAGO UTBILDNING

Trots att Covid har begränsat möjligheten att driva klassrumsundervisning även under 2021 har vi genomfört högkvalitativa utbildningar över hela landet. Kombinationen av klassrumsundervisning, digitala klassrum och Städakademins e-learn är en utbildningsform som ger ett mycket bra resultat. Det som kallas för Blended learning. Borago utbildning har gjort en stor arbetsinsats vid utvecklingen av Lokalvårdsutbildning PRYL 2.0. En spinoff av detta projekt är att vi nu har ett helt nytt utbildningsmaterial för våra klassrumsundervisningar.

Vi har under året utfört många olika utbildningar och ökat kompetensen för lokalvårdare, arbetsledare och beställare. Det gör Sverige renare!

Vi vill tacka alla fantastiska kunder, som trots tuffa tider har prioriterat personalens arbetsmiljö och utveckling på ett otroligt sätt.

God Jul & Gott Nytt 2022!

 

BORAGO KONSULT

Utredning, upphandling och uppföljning. Vi lever med vår palett av olika konsulttjänster och vår ambition att skapa sundare förutsättningar inom städbranschen fortsätter. 

Våra utredningar av egen regi städning har genomlyst verksamheter och skapat verktyg för optimering och rätt beslut. Mängder med städupphandlingar har genomförts åt upphandlande myndigheter och privata fastighetsbolag vilket resulterat i sunda avtal med förutsättningar för höjd städkvalitet. Sedan nyckeln till ett framgångsrikt städavtal, uppföljning. Genom våra städbesiktningar har vi säkerställt att ni som beställare får det ni betalar för.

Summerat, rent, snyggt och tryggt, ett renare Sverige!

Var rädda om er, vi önskar en god jul och ett gott nytt år!

 

STÄDAKADEMIN

2021 har inneburit ett ökat användande av Städakademin med 50 %. Vi har nu över 7 500 användare och över 50 företag och organisationer som har årsavtal med tillgång till Städakademins utbildningsplattform. Sammantaget har vi fortsatt mycket nöjda kunder: 4,4 av 5 i betyg gällande nöjdhet med utbildningen som helhet.

Under 2021 har vi lanserat INSTA 800 nivå 2 och vi har helt omarbetat Lokalvårdsutbildning PRYL 2.0. Efter lanseringen av PRYL 2.0 består den av 11 fristående kurser, med en skriftlig sammanfattning i pdf till varje kurs. 96 lektioner där kursdeltagaren är mer aktiv med hjälp av interaktiva övningar och självtester. Vill du veta mer om PRYL 2.0? Redan den 13 januari kan du delta i ett kostnadsfritt webbinar där vi presenterar nya PRYL 2.0 och Städakademins möjligheter, klicka här för att anmäla dig >>

Vi har avslutat året med en historisk affär med ett städföretag i Finland. Det innebär att vi kommer översätta PRYL 2.0 till engelska och finska. Spännande!

Vi tackar er alla för ett givande samarbete under 2021. Hoppas att vi ses och hörs under 2022!

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...