1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Projekt för di...

Projekt för digitalisering och internationalisering

dec 28, 2021

Borago Utbildning tillsammans med Städakademin växer både när det gäller medarbetare, men också när det gäller produkter och tjänsteutbud. Vi är mycket tacksamma att vi nu, med stöd av EU, har fått möjlighet att nyttja affärsutvecklingscheckar för digitalisering och för internationalisering. Vi har nyligen arbetat om och uppdaterat vår största utbildning PRYL Lokalvårdsutbildning och nu är det också klart att den kommer att internationaliseras till andra språk. Först till engelska och senare också till finska.

Att vi har fått affärscheckarna innebär att EU har bidragit till vår pågående tillväxtresa. Vi på Borago är glada för att få ta del av deras stöd.

Fler nyheter