013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Kostnadsfria webbinars för städbranschen!

Kostnadsfria webbinars för städbranschen!

feb 9, 2022

Våra tidigare webbinars har varit välbesökta. Vi har nu fyllt på med nya datum för er som inte kunnat vara med tidigare. Anmäl dig redan nu! Du deltar via Microsoft Teams. Länk mejlas ett par dagar innan webbinariet. Notera att du kan delta även om du inte har Teams installerat på din dator.

 

”Nu lyfter vi PRYL till en ny nivå” – på detta webbinar får du veta mer om PRYL Lokalvårdsutbildning och se ett smakprov från vår nya digitala yrkesutbildning PRYL 2.0.

När städbranschen förändras och kraven på lokalvårdarna ökar, så är kompetens grunden för professionella branscher. Att sänka kraven på yrkesutbildning är fel väg att gå, samtidigt som efterfrågan av flexibla lösningar ökar. Med nya PRYL 2.0 möter vi branschens krav på utbildning, från grundkompetens till yrkesutbildning!

Datum och tid: fredag den 4 mars kl. 11.00-12.00

 

”Digitalisera lokalvården” – här får du en inblick i digitalisering av lokalvården och inspiration kring hur ni skulle kunna arbeta med dessa frågor i er verksamhet.

Under de senaste två åren har det visat sig vara extra viktigt att skapa goda rutiner, kvalitetssäkrad kompetensutveckling och ett aktivt ledarskap. Digitala system hjälper städorganisationer med dessa utmaningar och vi har flexibla lösningar. Vi genomför detta webbinar tillsammans med Datec (CleanPilot) som är ledande inom utveckling av digitala verktyg för städbranschen.

Datum och tid: tisdag den 29 mars kl. 10.00-11.00

 

Något som passar dig? Gör din anmälan här >>

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...