1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Projekt för di...

Projekt för digitalisering och internationalisering pågår

apr 29, 2022

Borago Utbildning tillsammans med Städakademin växer både när det gäller medarbetare, men också när det gäller produkter och tjänsteutbud. Vi är mycket tacksamma att vi nu, med stöd av EU, har fått möjlighet att nyttja affärsutvecklingscheckar för digitalisering och för internationalisering. Vi har nyligen arbetat om och uppdaterat vår största utbildning PRYL Lokalvårdsutbildning och nu är det också klart att den kommer att internationaliseras till andra språk. Först till engelska och senare också till finska.

Att vi har fått affärscheckarna innebär att EU har bidragit till vår pågående tillväxtresa. Vi kan stolt meddela att vi nu har färdigställt PRYL 2.0 på engelska för både den svenska och finska marknaden. PRYL 2.0 på finska är snart också klar för första kunden att starta. Det ser vi fram emot!

Fler nyheter

Grattis på Städarnas Dag!

Grattis på Städarnas Dag!

I dag, den 4 december, är dagen då vi särskilt uppmärksammar och hyllar våra lokalvårdare. Ert...