013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Genomfört seminarium i Stockholm...

Genomfört seminarium i Stockholm om INSTA 800

jun 8, 2022

Som vi tidigare har berättat så deltar Borago som svensk representant i det pågående EU-projektet ”Cost effective, need based cleaning – INSTA800”. Projektet syftar till att öka och förbättra användandet av INSTA 800 i de olika medlemsländerna; Danmark, Estland, Finland, Island, Lettland och Sverige. Projektet startade i Estland i september 2019 och avslutas nu i augusti 2022.

Den 2 juni genomförde Kalle och Thomas ett seminarium i Stockholm med 30 engagerade deltagare. Under seminariet fick deltagarna en presentation om EU-projektets resultat gällande användandet av INSTA 800 i sex olika länder. Bland annat fick alla en inblick i hur standarden används i de olika länderna och hur städtiden påverkas utifrån olika kvalitetsnivåer i olika rum. Medlemsländerna har gjort egna mätningar för att få fram väl grundade underlag.

EU-projektet går nu in i sin slutfas och vi ser nu fram emot det avslutande projektmötet i Lettland i juni!

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...