1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Genomfört semi...

Genomfört seminarium i Stockholm om INSTA 800

jun 8, 2022

Som vi tidigare har berättat så deltar Borago som svensk representant i det pågående EU-projektet ”Cost effective, need based cleaning – INSTA800”. Projektet syftar till att öka och förbättra användandet av INSTA 800 i de olika medlemsländerna; Danmark, Estland, Finland, Island, Lettland och Sverige. Projektet startade i Estland i september 2019 och avslutas nu i augusti 2022.

Den 2 juni genomförde Kalle och Thomas ett seminarium i Stockholm med 30 engagerade deltagare. Under seminariet fick deltagarna en presentation om EU-projektets resultat gällande användandet av INSTA 800 i sex olika länder. Bland annat fick alla en inblick i hur standarden används i de olika länderna och hur städtiden påverkas utifrån olika kvalitetsnivåer i olika rum. Medlemsländerna har gjort egna mätningar för att få fram väl grundade underlag.

EU-projektet går nu in i sin slutfas och vi ser nu fram emot det avslutande projektmötet i Lettland i juni!

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Semestertider hos Borago!

Semestertider hos Borago!

Vi kommer att ha semesterstängt från den 8-27 juli. Under den här perioden kan du inte nå oss via...