013-24 55 00

Året startas upp med utbildarträff i Linköping

jan 11, 2023

Under onsdagen välkomnade vi alla våra utbildare hit till oss i Linköping för en gemensam utbildarträff. Vår strävan är att alltid bli bättre, och för att lyckas med det behövde vi utvärdera året som gått. Under 2022 har vi haft nära 400 utbildningsdagar och våra utbildare hade såklart mycket input för att bidra till utveckling och att göra utbildningsåret 2023 ännu bättre. Vår sammanställning visar att förra årets mest populära utbildningar har varit PRYL Blended, praktisk golvvårdsutbildning, INSTA 800 nivå 2 och även nivå 3. Vi hoppas på att dessa blir lika populära även nästa år!

Efter att ha utvärderat och lämnat 2022 fick utbildarna rikta tankarna framåt mot 2023. Vi har redan flera utbildningsinsatser inbokade, och med ytterligare ett år bakom oss vill vi göra fler och bättre saker för våra kunder framåt. Vi kommer framöver att justera både små saker och även lite större för att bli än mer effektiva. Dagens tankar och idéer sammanfattades som en avslutning och alla gick hem med ny information och nya planer för kommande kunduppdrag.

Den här träffen gav oss alla ny energi och vi ser nu fram emot att kunna dela med oss av denna till er när vi ses under året!

Fler nyheter

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...