1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Ny PRYL Handbok...

Ny PRYL Handbok till våra utbildningar

feb 10, 2023

Det har varit en stor vecka för oss på Borago! Vi har under januari jobbat fram en helt ny Handbok för PRYL Lokalvårdsutbildning.

I veckan fick vi hem ett antal kartonger så nu har vi hela förrådet fullt med böcker. PRYL Handboken har gått igenom flera olika skepnader – från start en full pärm med svart-vita stenciler, till en tryckt orange bok. Och idag en ny rykande färsk upplaga som helt baseras på vår digitala PRYL 2.0-utbildning i Städakademin. Den nya handboken innehåller viktig information i lättläst form, mycket mer bilder, ett bildgalleri över städutrustning samt även självtestfrågor med facit. Alla som går en PRYL Lokalvårdsutbildning via Borago framöver kommer att få detta utbildningsmaterial.

Vi är mycket stolta och vi ser att den nya handboken kommer att tillföra stor nytta i våra utbildningar för våra kursdeltagare.

Fler nyheter

Tävla med Städakademin!

Tävla med Städakademin!

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom...