1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Vi kan nu stolt...

Vi kan nu stolt presentera vår nya tjänst Städbarometern

feb 16, 2023

Vi på Borago Konsult lanserar nu en ny tjänst – Städbarometern by Boragoett verktyg för utvärdering av kommunens städleverans. Verktyget består av fyra moduler som tillsammans ger faktabaserade underlag gällande städkvalitet. I tjänsten får man årligen relevanta KPI:er att styra sin målbild mot. Städbarometern är ett optimalt verktyg för att kunna uppnå total städkvalitet helt enkelt.

Städbarometern riktar sig till kommuner, både de som handlar upp städningen och till de som utför städning i egen regi. Den är speciellt framtagen för kommuner som vill utvärdera och förbättra sin totala städkvalitet på ett standardiserat sätt och få nyckeltal för jämförelse med andra kommuner.

Städbarometern är uppdelad i fyra olika moduler, och man kan välja att köpa och delta i en eller flera.

Modul 1 – Ekonomi och nyckeltal
Modul 2 – Upplevd kvalitet (NKI)
Modul 3 – Medarbetare (NMI)
Modul 4 – Teknisk kvalitet

Avtal tecknas per kalenderår. Undersökningen genomförs årligen och deltagande sker löpande i abonnemangsform. I april kommer 2023 års Städbarometer att starta igång. Sista beställning för deltagande 2023 är den 21 april. Läs mer här för att se om detta är något för er >>

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...