013-24 55 00

Tävla med Städakademin!

apr 11, 2023

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom månadsvisa tävlingar där man kan vinna fina priser. 

Har du någon gång gått en distansutbildning hos Städakademin? Då har du ett eget användarkonto till utbildningsplattformen. Just nu finns det vinstchanser i en ny tävling. Har du inte loggat in i Städakademin på länge och helt missat detta? Tveka inte att göra det redan idag och testa dina kunskaper inom städområdet. Har du ännu inget eget användarkonto – kontakta info@stadakademin.se så ordnar de självklart det!

Vi har fått information om att månadens test är uppbyggt av 13 frågor + 1 utslagsfråga med blandade frågor från alla olika kurser. Du kan delta i tävlingen till och med den 26 april och vinnaren kommer att utses redan den 27 april. Den som vinner kommer att få ett personligt mejl, så du behöver inte bevaka detta själv. Det är helt enkelt den som har högst poäng och är närmast på utslagsfrågan som står som slutlig vinnare och priset denna gång är Boragos helt nyproducerade PRYL Handbok. Vem vill inte ha den…

Känner du tävlingssuget? Tveka inte att delta i Städakademins påsk-tävling!

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...