013-24 55 00

Vi önskar alla en riktigt skön sommar!

jun 22, 2023

Då är det åter sommar och semestern väntar. Vi summerar våren och tar lite ledighet innan vi tar sats mot 2024, då Borago firar 30 år.  Det är intressant att titta i backspegeln och se vilka frågor som var aktuella förr och vilka som är aktuella idag. Visst förändras städbranschen, men mycket är sig likt. Behovet av kompetens för lokalvårdare, arbetsledare/chefer och beställare var lika aktuellt i slutet av 1990-talet som det är idag.

I våra kunduppdrag över hela Sverige fyller vi på med ny kunskap. Kunskap om dagens utmaningar och hur vi kan agera för att ge kunderna bättre effekt av våra utbildningar och konsulttjänster. I början av 2023 genomförde vi en kundundersökning där vi fick bekräftelse på att vi lever med våra värdeord:

✔  Trygghet – vi har snart 30 år i städbranschen.
✔  Engagemang – vi brinner för städning och våra kunder.
✔  Utveckling – vi är experter på städning. Utveckling av nya produkter och tjänster sker strukturerat och målmedvetet.

Under våren har vi bland annat jobbat med följande aktiviteter:

I Städakademin har vi utvecklat Grundutbildning lokalvård – sjukvård tillsammans med Region Jönköping. Nu pågår utveckling av en digital Hemstädningsutbildning som lanseras i september. Vi har påbörjat översättning och anpassning av vår Grundutbildning för den norska städbranschen.

 

Vi har lanserat Städbarometern by Borago som är ett enkätverktyg för att utvärdera kommuners städning inom ekonomi, kundnöjdhet, medarbetare och teknisk städkvalitet.

 

Vi har välkomnat och skolat in vår nya säljare Petra Andersson som har stort fokus på Städakademins kompetenspaket och olika kurser.

 

Vi ser fram mot hösten och vårt fortsatta arbete för att utveckla våra kunder, städbranschen och givetvis oss själva. Under hösten kan ni möta oss bl.a. på olika webinars, på Clean & Facility i Jönköping den 18-19 oktober samt på CleanPilot-konferensen i Oslo den 25-26 oktober. Hoppas att vi ses!

En riktigt avkopplande sommar önskar vi er alla,
från Kalle, Christian och Thomas med personal

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...