013-24 55 00

Välkommen Petra – vår nya kollega!

aug 11, 2023

Vi på Borago/Städakademin är mycket glada att få välkomna Petra Andersson till vårt team. Välkommen Petra! Vem är du?

Hej,
Jag är ny säljare på Borago och Städakademin sedan i maj. Mitt namn är Petra Andersson och jag bor och utgår ifrån Växjö i Småland. Min tjänst är en del av Boragos nya satsning att öka närvaron ute hos våra kunder. Att besöka er där ni finns är något som vi på Borago värdesätter mycket. I huvudsak kommer jag att hålla till i södra Sverige – närmare bestämt i Småland, Blekinge, Skåne och Halland.

 

Min bakgrund har varit främst inom dagligvaruhandeln och försäljning, fram tills att jag växlade bransch för några år sedan, till turism och besöksnäringen. Kommer senast från Hotel Ullinge där jag var hotellchef.

 

Nu är jag i gång här på Borago och Städakademin och jag ser fram emot att träffa dig, så att vi tillsammans kan göra Sverige renare.

För att komma i kontakt med Petra, ring på 070-925 53 93 eller mejla på petra.andersson@borago.se.

Fler nyheter

Glad Sommar!

Glad Sommar!

Då är det åter sommar och stundande semester. Våren 2024 har passerat och Borago har firat 30...

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Uppdateringar i Städakademin

Uppdateringar i Städakademin

Vår utbildningsplattform, Städakademin, har nu också fått nya färger och logga. Precis som Borago....

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...