1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Välkommen Petr...

Välkommen Petra – vår nya kollega!

aug 11, 2023

Vi på Borago/Städakademin är mycket glada att få välkomna Petra Andersson till vårt team. Välkommen Petra! Vem är du?

Hej,
Jag är ny säljare på Borago och Städakademin sedan i maj. Mitt namn är Petra Andersson och jag bor och utgår ifrån Växjö i Småland. Min tjänst är en del av Boragos nya satsning att öka närvaron ute hos våra kunder. Att besöka er där ni finns är något som vi på Borago värdesätter mycket. I huvudsak kommer jag att hålla till i södra Sverige – närmare bestämt i Småland, Blekinge, Skåne och Halland.

 

Min bakgrund har varit främst inom dagligvaruhandeln och försäljning, fram tills att jag växlade bransch för några år sedan, till turism och besöksnäringen. Kommer senast från Hotel Ullinge där jag var hotellchef.

 

Nu är jag i gång här på Borago och Städakademin och jag ser fram emot att träffa dig, så att vi tillsammans kan göra Sverige renare.

För att komma i kontakt med Petra, ring på 070-925 53 93 eller mejla på petra.andersson@borago.se.

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...