1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Webinar: Har du...

Webinar: Har du koll på vem som städar dina lokaler?

sep 15, 2023

Har du koll på vem som städar dina lokaler? För ett par veckor sedan höll Borago detta webinar första gången. Det är ett mycket intressant område och vi har fått ett stort gensvar, därför ger vi nu en ny chans att delta om du inte kunde senast. Vi har bokat in ett nytt tillfälle den 6 december, och webinaret är även den här gången kostnadsfritt.

Upplever du också utmaningar med upphandling eller uppföljning av städtjänster? Vill du veta hur du kan arbeta proaktivt för att säkerställa att ditt avtal lever upp till förväntningarna? Välkommen att delta i ett webinar som avslöjar hemligheterna bakom framgångsrik upphandling och uppföljning av städtjänster!

Borago, Sveriges ledande kunskapsleverantör inom städtjänster, kommer att ge en överblick över hur städbranschen och dess utmaningar påverkar upphandling och uppföljning.

Magnus Josephson, med närmare 30 års erfarenhet av offentlig upphandling, kommer att presentera de senaste trenderna inom upphandling.

Ansvar Säkerhet, Nordens ledande specialist inom granskning av socialt ansvar, kommer att presentera risker förknippade med arbetslivskriminalitet och ekonomisk brottslighet inom städbranschen.

SUNT, kommer presentera digitala lösningar som äntligen kommer hjälpa dig att välja rätt leverantör i dina upphandlingar

Missa inte chansen att lära dig mer om:

  • Städbranschens nuvarande utmaningar och hur de påverkar upphandling och uppföljning inom offentlig sektor
  • Proaktiva digitala verktyg och förebyggande metoder för att säkerställa kvalitet och hållbarhet i dina städupphandlingar
  • Hur du kan förenkla avtalsuppföljning väsentligt och effektivisera ditt arbete


Målgrupp:
Inköpschefer, inköpsdirektörer, upphandlare, avtalscontrollers, hållbarhetschefer eller motsvarande inom offentlig sektor.

Anmäl dig nu och börja optimera dina städupphandlingar!
Till anmälningssidan >>

Fler nyheter

Tävla med Städakademin!

Tävla med Städakademin!

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom...