013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Städarnas Dag-tävlingen pågår, tävla...

Städarnas Dag-tävlingen pågår, tävla du också!

nov 16, 2023

Hos oss är alla dagar lokalvårdarnas dag, men på ”Städarnas dag” den 4 december kommer vi att hylla våra lokalvårdare lite extra. 

Vi vill uppmärksamma alla lokalvårdare som finns runt om i landet. Deras insats tas ofta för givet, men den är av stor betydelse för oss alla. De är ofta osynliga i vår vardag, men alla förtjänar vår uppskattning. Behandla lokalvårdaren som din kollega, små handlingar gör stor skillnad och visar att deras insatser är värdefulla.

Vårt firande inför Städarnas dag är i full gång. Alla kan vara med och tävla i vår Städarnas dag-tävling och vi hoppas att just du vill vara med! Följ oss i sociala medier varje vecka tills vinnarna utses den 4 december. Quizen är uppbyggd av 10 frågor. Du kan delta i tävlingen till och med den 3 december så ta en stund redan nu och satsa på att vinna en avkopplande natt på hotell. Vinnaren utses den 4 december, på Städarnas dag. Vi kommer att skicka ett personligt mejl till alla vinnare.

I vårt senaste utskick kan du se hur du kan delta i tävlingen. Klicka här för att läsa mer >>

Vi önskar dig stort lycka till i tävlingen!

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...