013-24 55 00

Grattis på Städarnas Dag!

dec 4, 2023

I dag, den 4 december, är dagen då vi särskilt uppmärksammar och hyllar våra lokalvårdare. Ert oumbärliga arbete påverkar oss alla i de olika lokaler där vi dagligen vistas, och er insats har en betydande inverkan på vår trivsel och hälsa.

Ni som städar är hjältarna som upprätthåller renhet och ordning på våra arbetsplatser. Om ni skulle vara frånvarande en dag så påminns vi snabbt om behovet av ert värdefulla arbete. Vi vill fira den här dagen med er och visa vår uppskattning och tacksamhet.

Städarnas dag är er dag! Vi sänder hjärtliga hälsningar till alla lokalvårdare och betonar vikten av ert arbete. Tack vare ert engagemang och er hängivenhet skapar ni en renare, mer hälsosam och trivsam miljö för oss alla. Hatten av för er på Städarnas dag och varje dag därefter.

Tack för era fina insatser!

Senare idag kommer vi att avslöja vilka som har vunnit i vår Städarnas dag-tävling. Håll utkik i våra sociala kanaler, kanske är det du som kan se fram emot en trevlig hotellövernattning eller ett biobesök i vintermörkret…

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...