013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Dubbla nätverksträffar i Linköping

Dubbla nätverksträffar i Linköping

maj 31, 2024

Under torsdag-fredag höll vi dubbla nätverksträffar i Linköping – Träffpunkt Chefer samt Nätverksträff för handledare. Vi var ett stort gäng på nära 80 deltagare som under dagarna fick nya insikter, kunskaper och många erfarenhetsutbyten med kollegor i branschen.

Första dagen bjöd på flertalet inspirerande föreläsningar och avslutades med en härlig föreläsning om arbetsglädje. Under dag två hade vi stort fokus på erfarenhetsutbyte, där några av våra städchefer berättade om sin verksamhet och dess utmaningar och bjöd på bra lösningar och tips. Vi tackar för fina presentationer av Jennie från Region Jönköping, Max från Laholmshem, Rolf från Uppsala kommun och Patrik från Karlstad kommun.

Under kvällen fortsatte vi med en trevlig middag och kvällsunderhållning medan vi passade på att fira att Borago under 2024 fyller 30 år. Tack även till alla som var med och firade oss igår kväll. En härlig kväll som vi sent kommer glömma!

Vår Träffpunkt Chefer samt Nätverksträff för handledare är nu slut för den här gången. Vi vill tacka alla kunder som har delat dessa fina och inspirerande dagar med oss. Vi på Borago har fått en riktig energiboost och ökat vår arbetsglädje i massor. Vi kommer att minnas dessa dagar länge, och hoppas att ni har haft lika kul som vi! Stort tack till er alla! Vi ses snart igen. 🙏🏽

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...