013-24 55 00

Glad Sommar!

jun 18, 2024

Då är det åter sommar och stundande semester. Våren 2024 har passerat och Borago har firat 30 år. För att fortsätta firandet har vi just nu en sommarkampanj, läs mer längre ner.

Till 30-årsfirandet i mars lanserade vi vår nya grafiska profil och vi slutförde vår fusion så att vi nu återigen är ett företag, Borago AB. Vår mötesplats för alla våra tjänster och produkter inom utbildning, utredning, upphandling och uppföljning.

Med vår expertkunskap ska vi fortsätta utveckla städbranschen tillsammans med våra kunder och partners. Vår vision är att skapa en kunnig, sund och attraktiv städbransch. För att lyckas med det krävs en ökad kompetens och ökat medvetande om professionell lokalvård.

Vi ser fram mot hösten då ni möter oss på kundmöten, återkommande webinars, kunduppdrag och på Clean & Facility den 12-13 november i Kista.


Några av vårens aktiviteter och nya produkter: 

✔ Den 30-31 maj arrangerade vi Träffpunkt Chefer samt Nätverksträff för handledare i Borago Städakademin. Totalt var vi cirka 80 deltagare. Fokus på ökad kompetens och erfarenhetsutbyte. Vi planerar för nästa evenemang 2025.

✔ Vi har lanserat Borago eStädkvalitet. Ett digitalt verktyg för kvalitetsmätning. Enkelhet i hela processen; planering, kontroll, rapport och statistik. Möjlighet att följa upp både kvalitet, krav på personal och städrum (lagkrav).

✔ Vi har lanserat digital Grundutbildning lokalvård – vårdmiljö för sjukhus och särskilda boenden.

✔ Lansering av Saneringsutbildning för lokalvårdare. En praktisk utbildningsdag där kursdeltagarna lär sig att välja rätt metod, skydda sig själva och praktiskt hantera sanering av olika kroppsvätskor.

Vi jobbar hårt för att utveckla städbranschen och för att Borago ska vara den självklara mötesplatsen för alla branschfrågor.

Vi önskar er alla en trevlig och avkopplande sommar.
Kalle, Christian och Thomas med personal.

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Uppdateringar i Städakademin

Uppdateringar i Städakademin

Vår utbildningsplattform, Städakademin, har nu också fått nya färger och logga. Precis som Borago....

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...