1. Start
  2. |
  3. Nyheter (Arkiv)
  4. |
  5. Reflektioner fr...

Reflektioner från branschdagarna i Falkenberg

dec 30, 2019

Vid branschdagarna som anordnades i Falkenberg av Städbranschen Sverige deltog Boragos Karl Henriksson och Christian Dolk som rapporterar om mycket givande dagar både som utställare och som deltagare.

Under teamat ”Hållbarhet” var topparna hållbar utveckling, debatt om renat vatten samt att leda förändringsarbete.

Lena Richards från Ekocentrum i Göteborg berättade bland annat om hållbar utveckling som en hörnsten i det globala miljöarbetet. Hörnstenarna är miljö, socialt (människan) och ekonomin. Dessa tre grundbegrepp stämmer väl in med Boragos arbete som kunskapsföretag.
Debatten om renat vatten och liknande lösningar är mycket intressant och väldigt viktig och vi ser ett behov av att vidareutveckla och arbeta fram mer fakta kring vår tidigare publicerade tes kring ämnet. Mer om detta går att läsa i Boragos Nyhetsbrev oktober 2017.

Dag två inspirerades vi av moderator Anders Lundin som talade om att leda förändringsarbete och om att ta fram kraften i att jobba långsiktigt med de grundläggande och viktigaste utmaningarna, värdegrundsfabriken.

Vi ser med spänning fram mot branschdagarna i Piteå den 20-21 mars där temat är golvskötsel och vit bransch. En av föreläsarna är Boragos Tony Karlsson.

Läs mer om Boragos tes beträffande Renat Vatten i Nyhetsbrevet oktober 2017

 

Fler nyheter