013-24 55 00

Tack för 20 spännande år, nu tar Borago ny sats mot framtiden!

dec 30, 2019

Vi på Borago har sedan 1994 i huvudsak arbetat med övergripande kvalitetssäkring av städtjänster genom Borago Utbildning och Borago Konsult. Det har fungerat bra men vi har utvecklat två fristående företag med lite samordning och erfarenhetsutbyte.
Vi har under åren utvecklat vår metodik så att vi idag kan erbjuda spetskompetens inom begreppet Total städkvalitet men även breda lösningar inom Facility Management och andra tjänster inom offentlig sektor.
Under jubileumsåret 2014 kommer vi lansera en ny profil som är baserad på vår nya affärs- och marknadsplan. I och med det kommer jag att göra comeback som VD för hela Borago och Christian Dolk blir vice VD. Vår ambition är att synliggöra ett Borago med ett tydligt koncept som ger möjlighet till bättre effekt för kunden och dess brukare.
Med vänliga hälsningar
Karl Henriksson & Christian Dolk

N

 

Fler nyheter

Glad Sommar!

Glad Sommar!

Då är det åter sommar och stundande semester. Våren 2024 har passerat och Borago har firat 30...

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Uppdateringar i Städakademin

Uppdateringar i Städakademin

Vår utbildningsplattform, Städakademin, har nu också fått nya färger och logga. Precis som Borago....

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...