013-24 55 00

Ledig tjänst som utbildare inom lokalvård

dec 31, 2019

Borago erbjuder yrkesutbildningar främst till Kommun, Landsting och privata städföretag. Du ansvarar för att utveckla, planera och genomföra kvalitativa utbildningar ur Boragos sortiment. I uppdragen ingår att du tar helhetsansvaret från start till mål genom planering, utförande, uppföljning och merförsäljning. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av företagets mål och visioner. I din roll ingår även relationsbyggande med kunder och leverantörer inom branschen.

Se annonsen

 

Fler nyheter

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...