1. Start
  2. |
  3. Nyheter (Arkiv)
  4. |
  5. Ledig tjänst s...

Ledig tjänst som utbildare inom lokalvård

dec 31, 2019

Borago erbjuder yrkesutbildningar främst till Kommun, Landsting och privata städföretag. Du ansvarar för att utveckla, planera och genomföra kvalitativa utbildningar ur Boragos sortiment. I uppdragen ingår att du tar helhetsansvaret från start till mål genom planering, utförande, uppföljning och merförsäljning. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av företagets mål och visioner. I din roll ingår även relationsbyggande med kunder och leverantörer inom branschen.

Se annonsen

 

Fler nyheter

Tävla med Städakademin!

Tävla med Städakademin!

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...