1. Start
  2. |
  3. Nyheter (Arkiv)
  4. |
  5. Städhandboken ...

Städhandboken – så städar du skola och förskola.

dec 31, 2019

Denna gång innehåller den tydligare verktyg för kvalitetssäkring och även enklare nyckeltal för städning av skola och förskola. Borago är stolta över att få dela med sig av kunskapen kring städning av skola och förskola.

Skolfastigheter i Stockholm AB, SISAB äger och förvaltar merparten av Stockholms stads skolor och förskolor. Bolaget äger och förvaltar ca 600 fastigheter, där ungefär 200 000 barn, unga och vuxna vistas dagligen.

Ladda ner den uppdaterade städhandboken här.

Läs mer om Skolfastigheter i Stockholm AB, SISAB

 

Fler nyheter

Grattis på Städarnas Dag!

Grattis på Städarnas Dag!

I dag, den 4 december, är dagen då vi särskilt uppmärksammar och hyllar våra lokalvårdare. Ert...