1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Vi uppmärksamm...

Vi uppmärksammar Städarnas dag den 7/12!

nov 24, 2020

Städarnas dag infaller alltid den första måndagen i december. Dagen syftar till att uppmärksamma alla lokalvårdare för deras fantastiska arbete och engagemang. Målet med uppmärksamheten är att höja statusen för städbranschen och respekten för alla som städar Sveriges arbetsplatser, skolor och hem.

Vi på Borago och Städakademin kommer givetvis att fira Städarnas dag den 7/12! Vi uppmärksammar alla våra lokalvårdskollegor lite extra. Vi är glada för att vi får komma till jobbet, skolan, offentliga lokaler som är rena och fräscha varje dag.

“Vi kommer att bjuda in till ett webbinar under dagen där vi lyfter några intressanta ämnen och riktar oss direkt till lokalvårdaren. Eftersom vi jobbar med utbildning mot städbranschen så kommer vi såklart att bjuda på fina erbjudanden och kanske någon utlottning av distansutbildning under webbinaret”, säger Karl Henriksson.

Städarnas dag har uppmärksammats i Sverige sedan 2016. Dagen har sitt ursprung i Los Angeles där en fredlig demonstration som genomfördes av städare och sympatisörer 1990 möttes av polisvåld. Därefter infördes The International Justice Day for Cleaners och vår svenska motsvarighet är alltså Städarnas dag.

Håll utkik i våra sociala kanaler för mer info om webbinaret!

Fler nyheter

Nu lanserar vi nya PRYL 2.0!

Nu lanserar vi nya PRYL 2.0!

Den senaste tiden har vi tillsammans med Städakademin arbetat med att uppdatera och omarbeta vår...

Lyckad kundträff i Växjö!

Lyckad kundträff i Växjö!

I torsdags fick vi äntligen träffa några av våra kunder igen då vi hade vår första kundträff på...

Semestertider hos Borago!

Semestertider hos Borago!

Vi kommer att ha semesterstängt från den 7 juli till den 9 augusti. Under den här perioden kan du...