1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Nu lanserar vi ...

Nu lanserar vi SS-INSTA 800 som distansutbildning!

jan 15, 2021

God fortsättning på det nya året! Vi kan nu stolt meddela att Städakademin lanserar sin 12:e distansutbildning, nämligen SS-INSTA 800, kunskapsnivå 1-2.

Utbildningen ger grundläggande kunskaper om städstandarden SS-INSTA 800. Efter utbildningen har du fått kunskaper kring SS-INSTA 800-standardens uppbyggnad och kan se logiken i alla dess delar. Du kommer att förstå hur man genomför en kontroll och hur redovisning av städkvalitet sker enligt SS-INSTA 800. För att befästa dina kunskaper finns det övningar i flera lektioner, praktiska exempel samt test efter varje lektion. Detta är extra viktigt eftersom SS-INSTA800 kan upplevas som komplicerat.

Utbildningen består av 8 lektioner och ett slutprov. Du får även en sammanfattning av standarden som du kan ladda ned. Du kan redan nu läsa mer om utbildningen mot SS-INSTA 800:2018 nivå 1-2 på kurssidan och även passa på att göra din bokning. Leverans sker i slutet av januari.

Läs om kursen på Städakademins hemsida >>

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Semestertider hos Borago!

Semestertider hos Borago!

Vi kommer att ha semesterstängt från den 8-27 juli. Under den här perioden kan du inte nå oss via...