1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Nu lanserar vi ...

Nu lanserar vi SS-INSTA 800 som distansutbildning!

jan 15, 2021

God fortsättning på det nya året! Vi kan nu stolt meddela att Städakademin lanserar sin 12:e distansutbildning, nämligen SS-INSTA 800, kunskapsnivå 1-2.

Utbildningen ger grundläggande kunskaper om städstandarden SS-INSTA 800. Efter utbildningen har du fått kunskaper kring SS-INSTA 800-standardens uppbyggnad och kan se logiken i alla dess delar. Du kommer att förstå hur man genomför en kontroll och hur redovisning av städkvalitet sker enligt SS-INSTA 800. För att befästa dina kunskaper finns det övningar i flera lektioner, praktiska exempel samt test efter varje lektion. Detta är extra viktigt eftersom SS-INSTA800 kan upplevas som komplicerat.

Utbildningen består av 8 lektioner och ett slutprov. Du får även en sammanfattning av standarden som du kan ladda ned. Du kan redan nu läsa mer om utbildningen mot SS-INSTA 800:2018 nivå 1-2 på kurssidan och även passa på att göra din bokning. Leverans sker i slutet av januari.

Läs om kursen på Städakademins hemsida >>

Fler nyheter