013-24 55 00

Dags att förnya ditt PRYL-certifikat?

feb 18, 2021

Tiden går fort! Har du några medarbetare där certifikatet börjar närma sig 5 år? PRYL-certifikatet är giltigt i 5 år och sen behöver man repetera sina kunskaper och förnya sitt certifikat.

Nu kan ni förnya era certifikat på ett tryggt och säkert sätt genom Städakademins digitala repetitionsutbildning. Del 1 består av repetition av viktiga PRYL-avsnitt via vår e-learnplattform och del 2 består av PRYL-förnyelseprovet som genomförs online via dator. Dina medarbetare ges möjligheten att repetera sin sin kunskap inför förnyelsen av PRYL-certifikatet. Medarbetaren får i lugn och ro studera de olika lektionerna genom att läsa men också lyssna och titta på en del momentfilmer. Efter varje lektion testar man sig själv genom att svara på ett antal övningsfrågor. Utbildningen avslutas med ett sammanfattande slutprov som vi valt att presentera så snarlikt det riktiga förnyelseprovet som möjligt. Detta för att deltagaren ska känna sig bekväm och väl förberedd inför förnyelseprovet.

Detta alternativ är ett kostnadseffektivt sätt att repetera kunskaper och skriva provet online och medför att ni sparar in på både arbetsfrånvaro och restid.

Om ni hellre föredrar att vi kommer till er och gör PRYL-förnyelsen så går det givetvis också bra. Hör av dig till oss om du vill boka repetitionsutbildningen för ditt gäng! Det går också bra att boka distansutbildningen direkt på Städakademins hemsida. Klicka här >>

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...