013-24 55 00

Lyckad kundträff i Växjö!

sep 20, 2021

I torsdags fick vi äntligen träffa några av våra kunder igen då vi hade vår första kundträff på länge. Vi bjöds på ett stort engagemang och bra diskussioner trots att gruppen inte var så stor. Tid fanns såklart även för god lunch och mingel bland deltagarna.

När vi är ute i landet får vi alltid bekräftelse på att många vill träffas och ser positivt på nätverkande och erfarenhetsutbyte med kollegor i branschen. Det finns minst sagt ett stort behov! Därför fortsätter vi att bjuda in till fler kundträffar under hösten. På tur står Borlänge och Uddevalla under oktober.

Anmälan är öppen, så det är bara att kontakta oss om du är sugen på att ses!

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...